Egyéni, személyre szabott oktatások:

Az egyéni tréningek során fontos teljes alapossággal felmérni, hogy mi okozhatja kedvencüknél a számunkra nem kívánatos viselkedésforma megjelenését! Nagyon fontos, hogy nincs rossz kutya vagy megoldhatatlan helyzet, csak meg nem értett kutya. Az első személyes találkozó alkalmával történik a kutyusod részletes diagnosztikája egy viselkedés és kapcsolati analízis segítségével, majd ezt követően tudjuk átbeszélni a szükséges tréning programot.

A bérlet mellé ajándékba adom a tréninghez szükséges alap felszereléseket (klikker, juti tartó, behívó síp, nyakpánt). A tanfolyam ideje 10 hét (1 elméleti és 9 gyakorlati oktatás) ajánlottan heti 1 alkalommal egy tréning (1-1,5 óra) melynek ára 120.000 Ft.

A foglalkozások kezdetben jellemzően a Gazdi otthonában történnek és majd csak a későbbi alkalmak során tudjuk ingergazdagabb helyekre is kivinni a már megfelelően rögzült feladatokat.  A legtöbb kutya a saját környezetében jóval magabiztosabban viselkedik és gyorsabban lehet dolgozni vele. Mivel az oktatások egyénileg, személyre szabottan történnek, nincs időhöz kötve, hogy az éppen aktuális hét mely napjára iktatjuk be a képzést, ez mindig előzetes egyeztetés alapján történik.

A 10 alkalmas bérletet maximum 4 hónapig van lehetőség felhasználni, ennek oka az, hogy én egy folyamatot szeretnék végig vinni a Gazdival és kutyusával, amit állandó megszakítással nem lehet eredményesen végig vezetni. Hétről hétre egymásra épülő feladatok várnak ránk, amit csak rendszeres gyakorlással és tovább haladással lehet sikeresen felépíteni! A célom az, hogy a tréningekből a lehető legtöbbet tudjuk kihozni és egy életre szóló kölcsönös megértés és szoros kötődés alakulhasson ki Gazdi és kutyusa között!

A tanfolyami hetek során én arra fogok törekedni, hogy

 • megismerd a kutyád valódi lényét
 • megértsed, hogy a kutyád hogyan látja a világot
 • megfelelő alapokkal rendelkezz ahhoz, hogy boldogabbá tudd tenni a közös életeteket
 • az alap együttműködési feladatokat elsajátítsátok (ül, fekszik, marad, lábnál követés, behívás, séta laza pórázon)
 • az életvezetési szabályokat megtanuljátok (kontroll feladatok, autóból való kiszállás, kapu kontroll, letiltás élelemről, tárgyról)
 • bevezessek Nálatok néhány új aktivitást, amely a gazdi és a kutya számára megszínesíti a világot (dummy, puller, trükkök, szagminták keresése és jelzése, relax póz, labdajátékok stb.)
 • minden egyes tréning alkalom után küldök egy összefoglaló e-mailt, amiben részletezem az aktuális héten tanult feladatokat, hogy minél pontosabban tudjátok elsajátítani és begyakorolni azokat a következő találkozásig
 • mindvégig segítő kezet nyújtsak! Bármilyen elakadás esetén fordulj hozzám bizalommal, akár telefonon akár e-mailben :o)

Amit pedig én szeretnék kérni Tőled kedves Gazdi

 • 100%-os figyelmedet,
 • új dolgok befogadására való nyitottságodat
 • a kitűzött cél eléréséhez való tenni akarásodat
 • tedd meg a kutyusodért, hogy megtanulsz az ő nyelvén, hogy egy valódi, életre szóló barátság alakulhasson ki közöttetek, hiszen egyenlők vagyunk csak más testbe bújtunk

Különleges kapcsolat van közöttetek, amit csak elmélyíthet a nagyobb tudás és a kölcsönös megértés. Hozd ki magatokból a legtöbbet!