Tímea visszajelzése

Szofi

Szofi kutyámat menhelyről hoztuk, aki fél az emberektől és szocializálódásra, nevelésre, sok tanulásra volt szüksége, hogy megtalálja a helyét a többi kutya között és család életében is.  Noémihez fordultam ebben segítségre, mert sokat mesélt nekem a láthatatlan póráz módszerről, amely nagyon állatbarát, liberális, a kommunikáció és mozdulatok elvére épülő képzés.

A 9 alkalom alatt Szofi nagyon sokat tanult az alapvető egyszerű feladatoktól a kontrollálásban és a szocializációban is jó úton haladunk, hála Noémi lelkiismeretes és kitartó munkájának.  Számunkra nagyon hatékony volt a képzés, mert Szofi a tréningek alkalmával nagyon aktív volt és imádta a feladatokat és a gyakorlást.

Sokat tanultunk egymástól, Noémi nagyon érdekes módszereket alkalmazott, amelyeket nekem is meg kellett ismernem és elsajátítanom és amelyeket a további egyéni képzésbe, gyakorlásba is be tudok építeni.

Ági visszajelzése

Piczur

Meg szeretném köszönni, ahogy szívvel-lélekkel foglalkoztál Piczurkámmal!
Mindketten nagyon élveztük a tréningeket! Nagyon jó volt látni, hogy hétről-hétre okosodott a kis drágám! Azóta nem ugrik csak úgy ki a kocsiból, ha megállunk és kinyitjuk az ajtót, illetve nem eszik csak úgy fel mindenféle eldobott kaját a földről.

Ezenkívül még sokmindent tanult, de ez a kettő volt számomra a legmegnyugtatóbb. Sajnos manapság sok „okos” ember(?) tesz virslibe tűket, mérgeket, hogy megmérgezze a kutyusokat. Ez ellen csak úgy védekezhetünk, ha megtanítjuk nekik, hogy ne egyenek fel semmit a földről.

Minden héten valami új oktatással készültél és így, hogy egyre többet tanítottál Piczurnak, annál inkább látom, hogy még mennyi minden van, amit tanulhat.
Úgyhogy nem szabadulsz Tőlünk, még jövünk! 😉 ”